Дейности

Финансов иновационен лагер LifeChanger LifeChanger


На 29 Март 2018 г в Smart Classroom, София тех парк се проведе финансов иновационен лагер, организиран от Джуниър Ачийвмънт България и с участието и подкрепата на Metlife Foundation.

Събитието финализира обучението на ученици от СУ „Св. П. Хилендарски“ по проекта „Знания, които променят живота“ за учебната 2017-2018 година.

За участие във Финансово иновационния лагер  бяха номинирани две ученички с най-добри решения по предварително зададени бюджетни задачи – Мариета Христова от 10 в клас с преподавател М. Неновска и Никол Димитрова от 11 г клас с преподавател Р. Алексиева.

Учениците работиха по отбори, формирани на случаен принцип, с ученици от други училища върху казуси в областта на застраховането съвместно с доброволци от Метлайф България. Презентираха своите решения пред жури в състав – Милена Стойчева – изпълнителен директор на JA и представителите на Метлайф – Веинцислав Арнаудов HR директор и Иван Бешев – мениджър отдел „Обслужване на клиенти“.

Отборите представиха решенията уверено, показаха знания за материята и демонстрираха екипен дух. Участниците в състезанието бяха наградени.