Дейности

Спортен празник в училище

 


„Беше яко“ е един от срещаните отговори, когато попитаме наш ученик: „Как е минал спортния празник?“. Наистина „яко“ е един от многото начини учениците ни да изразят въодушевлението си от забавния многобой, който организирахме за втора поредна година.
Предизвикателствата пред участниците в спортния празник подложиха на изпитание точността, ловкостта, баланса, издръжливостта и паметта им. Всеки успешно преминал през игри в забавния многобой и попълнил своята спортна карта участваше в томбола с над сто награди – тениски „Аз обичам да спортувам“ ; комплекти за бадминтон  и тенис на маса; волейболни, футболни и баскетболни топки; победителите от демонстративните срещи бяха наградени с тениски и медали.
В помощ на учителите – ръководителите на игри в забавния многобой и спортните игри бяха студенти от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ както и ученици.
Учителите по Физическо възпитание и спорт БЛАГОДАРИМ на всички взели участие в спортния празник на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ за споделените емоции!