събота, декември 9, 2023
СУ "СВ. ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ"
Изяви

“Мениджър за един ден”

На 23.03.2021г. се проведе национална инициатива “Мениджър за един ден”. Тя дава възможност за професионалното ориентиране на учениците, както и за тяхната мотивация за успех. В дигитална среда учениците стават част от екипа на водещи български и международни компании. От нашето училище участие взеха: Тамер Чакъров X в клас в ITA TELECOM България  на позиция Мениджър отдел “Проектиране”. Димитрия Стаменова XI в клас в Областна администрация Смолян на позиция „Главен  счетоводител“.

В рамките на работния ден те получиха възможност да задават своите въпроси и да се запознаят с предизвикателствата , с които бизнесът се сблъсква ежедневно. Създава се възможност да се учи за успешна реализация в конкурентна среда, придобиване на конкретни умения и натрупване на практически опит.Официални комуникационни партньори  на тазгодишното 19-то издание на “Мениджър за един ден” са bTV Media Group, Coca Cola, Gredit Bulbank, Telenor, bTV Radio и др.

Участието на нашите ученици допринася за подготовката им по предприемачество и прилагането на учебни знания в реална бизнес-среда. За дейността си и участието учениците получиха сертификати.